Avis legal

Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances es reserva en tot moment el dret de poder realitzar, sense previ avís, modificacions en el contingut de la seva pàgina web o en la configuració i presentació d'aquesta. Els continguts de la web s'actualitzen periòdicament i a causa que aquesta actualització no és immediata, li recomanem que confirmi sempre en *Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances la vigència i exactitud d'aquests continguts.

*Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances declina qualsevol responsabilitat que pogués resultar per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços -links- des de la pàgina web *Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances la presència d'aquest tipus d'enllaços a la nostra pàgina web té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

L'usuari es compromet a utilitzar els serveis d'aquesta web d'acord amb els termes exposats en aquest "Avís legal" i la mera utilització dels serveis d'aquesta web implica l'acceptació d'aquest. Per això, si les condicions d'ús de de aquesta web detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, pel seu interès li sol·licitem no faci ús d'aquesta web, ja que qualsevol ús que faci de la mateixa o dels serveis en ella inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

L'usuari d'aquesta pàgina web que atempti contra la imatge o reputació de *Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances, així com qui utilitzi il·lícita o fraudulentament els dissenys, logos o continguts de la web, serà responsable enfront de *Irisarri-Prieto Corredoria d'Assegurances de la seva actuació.